Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2013. január 28. – február 04.

Kedves Kos!
Az, hogy a saját őseid, netán a rokonaid nem ismernek el, mert féltékenyek mindarra, amit elértél, ugyan fáj, de ne törődj vele. Lépj túl rajta, mert nem ér annyit az egész, hogy emiatt esetleg rossz napokat szerezz magadnak. Testvéred vagy közeli hozzátartozó miatt hajlamos leszel a túlzásokra, amit természetesen titokban kell tartanod a partnered előtt, mert a béke most a legfontosabb köztetek. Egy barát a héten megsértődhet rád, pedig a dologban teljes vétlen vagy.

Kedves Bika!
A munkahelyeden – ha van – a felettesed olyan személyt részesít dicséretben, aki ezt igazán nem érdemli meg. Nem tehetsz ellene semmit, illetve csak annyit, hogy kiöntöd otthon a szíved, és elmondod mindenkinek, amit történt, és vigaszra találsz. Ha egészségügyi gondjaid vannak, akkor a barátok sokat segíthetnek abban, hogy túljuss ezen a helyzeten, és gyorsabban gyógyulj. Amennyiben házas vagy, netán együtt élsz valakivel, teljes összhang lesz közöttetek egy olyan ügyben, amiről korábban úgy gondoltad, ez lehetetlen.

Kedves Ikrek!
A héten nem ajánlott a külföldi utazás. Ha nincs is szándékodban külföldre utazni, akkor a közlekedés során légy nagyon figyelmes, mert arra aztán igazán semmi szükség, hogy jól összevitatkozz valakivel, és akár még egy pofon is elcsattanhat. Energiaszinted egyik napról a másikra padlóra kerülhet, ezért könnyebben megtámadhatnak a vírusok. Jó lesz, ha megelőzöd ezt, és vitaminokkal bombázod a szervezeted. Egy kolléga vagy osztálytárs az agyadra mehet, de nem sokáig…

Kedves Rák!
Talán ezen a héten reménytelennek látsz oly sok mindent, de aztán kiderül, hogy ezek mégsem úgy vannak. Előfordulhat, hogy valakinek a pechje a te malmodra hajtja a vizet, és éppen ez oldja meg a reménytelennek tartott ügyeket. Váratlanul jövő lehetőségre mondj igent még akkor is, ha netán több vasat tartasz a tűzben egyszerre. De a lényeg, hogy ne szólj róla senkinek, maradjon ez csak titokban, mert amilyen formában vagy, még valaki elirigyelheti tőled.

Kedves Oroszlán!
Dilemmába kerülhetsz ezen a héten, mégpedig elsősorban az otthonoddal, a családtagjaiddal kapcsolatban. Különösen igaz ez akkor, ha házas vagy, és netán szeretőt is tartasz. A dilemmát az okozhatja, hogy nem vagy tisztában azzal, hogy mennyit tartozol adni magadból másoknak. Esetleg még téves fogalmaid is lehetnek arról, hogy mit kell tenned, mi a kötelességed. Ha párkapcsolatban élsz, jó lenne, ha többet adnál magadból a kedvesednek, bármennyire követelődzik a nem is annyira titkos szeretőd…

Kedves Szűz!
Felettesed kitalál valamit, aminek a végrehajtásával nem értesz egyet, de nem tehetsz ellene semmit. Maximum megbeszéled a barátaiddal, hogy milyen ostobaságot vár el tőled. És valakivel olyan beszélgetést folytathatsz, amely jólesik a lelkednek, boldog vagy tőle, és felmerül benned, hogy talán egy korábban ellenségnek tartott személy a barátod lesz ezután. Lehetséges! Ha beteg van a családodban, akkor reményteli híreket hallhatsz, amitől ő és te is megnyugodtok.

Kedves Mérleg!
Előfordulhat a héten, hogy úgy érzed, mintha a körülmények – leginkább gyermekkel vagy szerelemmel kapcsolatban – súlya alatt roskadoznál. Tekintsd újra át választásaidat, mit hol, rontottál el, vagy mit tettél és nem tettél meg. És talán arra is rájössz ez után, nem is kell megtenned mindazt, amit szeretteid elvárnak tőled. Ha úgy érzed, hogy legszívesebben meglógnál a munkahelyedről vagy a suliból, akkor lehet, hogy éppen egy vírus a segítségedre siet, és ágyba parancsol.

Kedves Skorpió!
Kiváló a hét tárgyalásokra, olyan kényes témák megbeszélésére, amelyet húztál-halasztottál, mert a helyzet magaslatán állsz, és nincs olyan, akit ne tudnál meggyőzni a magad igazáról. Ám a felettesedből vagy tanárodból egy kissé eleged lehet a héten, akiről kiderül, hogy teljesen más, mint amilyennek mutatja magát. És még az is lehet, hogy amit kitalált, azzal nem értesz egyet, de kénytelen vagy az akarata előtt meghajolni. Ha szerelemről, gyerekről van szó, túlzásokra leszel hajlamos.

Kedves Nyilas!
Lehet, hogy már mindenki arról beszél, hogy teljesen megváltoztál, szinte kifordultál önmagadból, ez a szerelem olyan dolgokat hoz felszínre benned, amelyek mélyen benned szunnyadtak, és a felszínre törése a környezetedben néhány embert irigylésre, még néhányat csodálatra késztet. Külföldi utazás során nem várt kellemetlenséggel számolhatsz, talán még az időjárás vagy a közlekedés is rátehet egy lapáttal. Ha vizsgázol valamiből, nagyon készülj, és ne bízz a se a szerencsében, se a vizsgáztató jóindulatában.

Kedves Bak!
Még az is előfordulhat, hogy olyan dologgal kell foglalkoznod, amihez semmi kedvet nem érzel, sőt még az is megtörténhet, hogy egy-két könnycseppet el kell morzsolnod a szemed körül. Ha egyéjszakás kalandba bocsátkozol, akkor ne várj többet, mert nem lesz több, mint valóban csak egy éjszaka. Ha párkapcsolatban élsz, partnereden erős a pénzügyi nyomás, és előfordulhat, hogy neked kell segítened, hogy kikászálódjon egy nehéz helyzetből.

Kedves Vízöntő!
Elégedetlenséget érezhetsz nem csak a munkád, a megélhetésed, esetleg a felettesed miatt, hanem talán egy olyan ember miatt is, aki a családhoz tartozik, esetleg a partnered családjához, aki megváltozott. Úgy érzed, mintha nem lennél már olyan fontos, nem ajnároznának annyira, mint ahogy korábban. Ha egy kicsit magadba néznél vagy elgondolkodnál például az év végén történt eseményeken, akkor nyomban rájöhetnél, hogy mindez nem ok nélkül történt. Váratlan öröm érhet, ha szülő vagy, és akkor is, ha szingli vagy…

Kedves Halak!

Csak megint nehogy rád törjön az otthonból való menekülési roham, mert annak most tényleg nem lesz jó vége. Találj ki dolgokat, amelyeket egyedül vagy a barátaiddal végezhetsz, mert ez tökéletes kikapcsolódást jelent, és nem fogtok egymás agyára menni, ha párkapcsolatban élsz, és netán már gyermeked is van. Pénzügyek terén nem várt és boldogító történések aranyozzák be a napjaidat. Ha ingatlantól szeretnél megszabadulni, akkor különösen…